А ремъка смени ли си го, шото един приятел имаше същия проблем на едно Пежо и просто си смени ремъка и нещата се успаха
Известие
Collapse
No announcement yet.
"проблем" - вече разрешен
Collapse
X
-
и аз имах подобен проблем, но при мен някоя от ролките късаше последната писта на ремъка и го изхвърляше... и така 3 пъти. Всичко се оправи когато просто сложих 6 канален ремък... и до сега нямам проблеми.Alfa Romeo 164 Super TD '94 - sold
Alfa Romeo 164 2.0 Twin Spark '91 - will be revived
... и двете зелени
Comment
-
Първоначално публикувано от ganecaсмених алтернатора е оптежния механизм и ролката на него и се оправи
поне засега е като ново пък ще видим
мерси на всички за мненията и съветитеПроблема почти винаги е това несъосие заради износена втулка,решава се с изработването на струг на нова от полиамид
Същото нещо сме го правили и на СААБ 9000-2,3 16в
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от Andrewи аз имах подобен проблем, но при мен някоя от ролките късаше последната писта на ремъка и го изхвърляше... и така 3 пъти. Всичко се оправи когато просто сложих 6 канален ремък... и до сега нямам проблеми.Не се скатавай
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Добре си е смортисьорчето де... след като го смених с ново...Мислех че е сложено на криво ама май си е добре. Лошото е че имам едно свирене когато е студена и при ниски обороти когато е топла. Като дам газ над 2000 об. спира да свири... незнам ремъка ли е или някоя ролка, лошото е че и "майсторите" не знаят
Съветват ме да си взема по къс ремък с 0,5-1 см. за да могат да стегнат ремъка по-добре... но аз като гледам ми се стурва че не е хлабав
Незнам какво да правя.
Alfa Romeo 164 Super TD '94 - sold
Alfa Romeo 164 2.0 Twin Spark '91 - will be revived
... и двете зелени
Comment
-
и при мене след смяната на ремака и и другите работи по ремонта присвирва леко. според мене е от самия ремак защото проеди да сложа сегашния предишния не свиреше изобщо просто си зависи от рамака а това за по къс няма да стане защото стандардня влиза много трудно
Comment
Comment